Efter mange og lange overvejelser er 2 * Kegnæs 470 HT sat i ordre med forventet levering ultimo april / primo maj. Jollerne vil blive monteret med 15 el. 20 HK Honda motorer fra eksisterende joller der er klar til pension eller andre opgaver. Kommende placering for de 2 nye joller vil blive Vedbæk hvorefter de 2 Terhi 6020 joller vil blive flyttet til anden station.

Mvh
SUs´ Bestyrelse
Nyt om tildelingen af midler fra Nordeafondens kystpulje          Publiceret den 13, marts 2019

 
SU Midler fra Nordea Fonden          Publiceret den 4. oktober 2018
SU Generalforsamling          publiceret den 24 marts 2018
Så er det atter tid til SU's ordinære generalforsamling.

Som afholdes onsdag den 25. april 2018, Bringevej 109, 3500 Værløse.

Læs nærmere om indkaldelse, dagsorden, formandens beretning m.m. under menupunktet "Generalforsamling" til venstre.


Vi har fået en ekstra båd i Vedbæk Havn.

Det er en Shetland 536 jolle med en 40 HK 4-takt Mercury motor. Den ligger ved siden af den Terhi 6020 jolle, som vi allerede har i havnen ved bro M 04.

Terhi jollen i Vedbæk Havn har i særklasse været den mest reserverede jolle gennem lang tid, så vi er derfor meget glade for at kunne præsentere den nye Shetland jolle, så vi nu har to joller i havnen.

Jollen er som alle vore havbåde tilmeldt Dansk Søredningsselskab DSRS - husk altid at have fuldt opladet mobiltelefon med ud i tilfælde af uheld. Der ligger en vejledning i den gule kasse bag styringen, som kort beskriver forskellige forhold om jollen, som man specielt skal være opmærksom på. Vejledningen kan også læses under beskrivelsen af jollen i menuen:  Faciliteter / havbåde.

Jollen kræver ikke spedbåds kørekort.

Ekstra jolle i Vedbæk Havn          Publiceret den 23. december 2017

Vi er af flere årsager i gang med at rokere lidt rundt på vore havjoller, og i den forbindelse er der lidt interessante nyheder.

De joller der er involverede er Dragør, Vallensbæk og Vedbæk jollerne. Læs nærmere på vores Facebook side https://www.facebook.com/SU.Fiskeren, hvor hele baggrunden for rokaden er nøjagtigt beskrevet.

Et af resultaterne af rokeringerne er, at vi fået en ekstra båd i Helsingør Nordhavn. Læs om jollen i menuen  "Faciliteter/havbåde/Helsingør Havn"  eller her. Jollen kan bookes i vores BookingPortal http://su-booking.dk/
Rokering af SU's havjoller          Publiceret den 2. november 2017
Vi har stoppet den tidligere pokalkonkurrence, hvor der blev uddelt pokaler og gavekort til de medlemmer, der havde fanget den største fisk indenfor forskellige kategorier.

I stedet kan der nu indsendes fangstrapporter, hvor det alene er æren for at have fanget en flot fisk og få den vist, her på hjemmesiden der skal være motivationen - husk nu at æren er det fagreste træ i skoven.

Tast på Fangstrapporter her eller i menuen til venstre for at læse nærmere om reglerne og for indrapportering.

Fangstrapporter          Publiceret den 17 oktober 2017

Formandsmøde den 4. oktober          publiceret den 14. september 2017
SU's bestyrelse indkalder til formandsmøde

På mødet ønsker vi sammen med klubberne at drøfte SU's øjeblikkelige situation og samtidig tage emner op, der kan være medvirkende til at definere og dermed være afgørende for, i hvilken retning SU fremover skal bevæge sig.

 Vi har udsendt indkaldelse til mødet til alle formænd og kasserere. Vi finder det yderst vigtigt, at alle klubber er repræsenteret. Skulle der være nogle af vore klubber, der ikke har modtaget indkaldelsen, bedes I venligst kontakte vores formand Michael Boysen telefonisk på 4054 0908 eller på e-mail mb@fiskeren.dk.


Vel mødt
SU's bestyrelse

Så skete det desværre igen !

I det seneste år har vi heldigvis været forskånet for de efterhånden omfattende motortyverier, men nu gik den desværre ikke længere.
 
Det er nu tredje gang, vi har været udsat for at få stjålet en motor fra jollen i Dragør havn, og der er desværre ikke udsigt til, at vi har råd til at sætte en ny motor på jollen. Motoren er pt. meget let genkendelig, da der er malet 'SU-logo' på både motorbenet og motorskjoldet. Der er optaget politirapport på tyveriet. Skulle I støde på motoren, hører både vi og politiet meget gerne herom.
 
I stedet for at tage båden helt ud af Booking Systemet, har vi valgt, at den stadig kan bookes blot uden motor, til glæde for de af vore medlemmer der selv har en motor.

Data på motoren er som følger:

MÆRKE: HONDA
ÅRGANG: 2014
MODEL: BF-15-DK2-LHU
SERIENUMMER: BALJ-1505357
Motor stjålet på Dragør båden          Publiceret den 3. september 2017

Jollen i Bastrup sø har været fejlmeldt i et godt stykke tid, men nu har den været på værksted, og er igen klar til at levere fantastiske fisketure for medlemmerne.

Det har været en hektisk uge. Både SU og Fiskeringen har desværre været ramt af flere brugstyverier i den seneste tid, og da døgnet trods alt kun er på 24 timer, har enkelte faciliteter haltet lidt, hvilket vi selvfølgelig beklager, men det hele kører jo som bekendt på frivillig basis.
Helt konkret har SU den seneste uge været udsat for brugstyveri i Ramløse havn, Buresø og Vallensbæk havn. Der er indgivet politianmeldelse for den ene station, og da vi har rigtig fine beviser på hånden via overvågning, forventer vi, at dette misbrug stopper inden længe. Heldigvis har vi et rigtig godt samarbejde med Fiskeringen, hvilket har betydet, at tyverierne er blevet opdaget ret hurtigt, og vi har kunnet agere ud fra det.
Vi har ikke mistet nogle joller, hvilket er det vigtigste, og samtidig har jollerne heldigvis ikke været udsat for decideret hærværk. Vi har dog mistet en lås til en boltsaks ved Buresø, men det kunne være gået langt værre. Vi opfordrer alle medlemmer til at kontakte bådinspektørerne i SU, hvis man oplever uregelmæssigheder i den kommende tid, da vi åbenbart har nogle folk rendende, som ikke kender forskel på dit og mit.

Med ønsket om en skøn sommer
SU bestyrelsen
Bastrup Sø jollen er igen klar til booking          Publiceret den 4. juni 2017
Bastrup jollen igen klar til booking
Her blev Buresø jollen fundet
Foråret står for døren, og inden vi har set os om, er det atter tid til, at SU-broen i Farum Sø skal opsættes, bådene skal klargøres og i vandet, så de er klar til at blive booket i maj - fiskefeberen melder sig.

Et hold af efterhånden trænede "brobisser" står som sædvanlig klar til den årlige opsætning.

Vi starter med morgenmad og en lille en, så tonen hermed slås an - herefter går det løs med opsætningen.
Det hele afsluttes med, at vi samles til en god frokost, garneret med diverse fiskehistorier.

Vi har altid nogle hyggelige timer sammen - kunne du tænke dig at være en del af "brobisse" holdet så kontakt


SU's bådinspektør Lars "Frø" Nielsen på tlf.: 2347 5933 (sms),
som styrer det hele med "hård men retfærdig hånd"


Vi mødes lørdag den 22. april kl. 08:30 og slutter ca. kl. 13.30

Opsætning af SU-Broen i Farum Sø          Publiceret den 9. april 2017

Vær lige opmærksom på den nye Regattaplan 2017 for Bagsværd Sø.

Vores både vil i nogle tilfælde være låst for booking. I øvrigt skal vi opfordre vore medlemmer til at tage hensyn til de arrangementer, der i øvrigt er nævnt Regattaplanen.

Læs den fulde Regattaplan 2017 her.
Bagsværd Sø - regattaplan          publiceret den 16. marts 2017
I Høvelte bor pt. 16 veteraner på KFUM’s soldaterrekreation. Krigen har sat sine spor og veteranerne bor i egne lejligheder tilknyttet KFUM’s soldaterhjem som led i deres rekreative forløb.

Fiskeri som rekreativt og healene forløb for krop og sjæl.
Vi kender den fredsfyldte, rolige og afstressende følelse der er ved en fiskestang + vand + vindens susen + vandets skvulpen. Naturens healene effekt på krop og sind er fantastisk. Derfor er det glædeligt når veteraner kan få mulighed for fiskeri. Det blev der mulighed for da eksterne donationer strømmede ind i slutningen af 2016 øremærket fiskeri. Det blev startskuddet til Fiskebasserne og de første fisketure på kutter (se billeder). Fiskebasserne er dannet og åben for alle veteraner eller personer der er tilknyttet veteraner som ønsker at fiske sammen med veteraner. For mere info om Fiskebasserne kan du skrive til: Morten Bech: mb@kfums-soldaterhjem.dk

NB! Læs også Fiskebassernes Flyer her

Bonus info: På fisketur med kutteren Arresø i december kom 7 veteraner hjem med 24 torsk, en masse sild og ikke mindst glæde og opleverser sammen (Tast på billederne nedenfor). Vi glæder os til flere fisketure i 2017.Veteraner danner SU fiskeklub - "Fiskebasserne"          publiceret den 12. marts 2017

Vellerup Vig båden til reparation          Publiceret den 24. februar 2017
Vellerup Vig båden er i øjeblikket fjernet, og kan derfor ikke bookes. Båden er ved at blive renoveret for anden gang på et år.

Det ene baghjul var punkteret, næsehjulet kunne ikke dreje, stålskelettet som skulle spænde presenningen ud var ødelagt, og presenningen var også fyldt med huller.

Desværre er det ikke alle brugere, som passer lige godt på vores faciliteter.

Båden forventes klar igen til booking i april.
SU's ordinære generalforsamling 2017 holdes

Den 5. april 2017 kl. 19:30

i Hvidovre Sports- og Lystfiskerforeningers klublokale
Biblioteksvej 60 B, Hvidovre

For yderligere oplysninger følg med her under
"Generalforsamling" eller i menuen til venstre


Generalforsamling 2017          Publiceret den 12. februar 2017
Samarbejde med FiskeAvisen          Publiceret den 29. november 2016
Som bekendt stoppede "det gamle" FiskeAvisen for et stykke tid siden udgivelsen af sin trykte avis, mens internetudgaven fortsatte et stykke tid. FiskeAvisen fortsætter nu sin internet udgave i et nyt Layout som en del af Outdoor Group.

SU har fået en gensidig aftale med FiskeAvisen om annoncering. FiskeAvisen får et banner på vores hjemmeside med link til www.fiskeavisen.dk og SU får et banner på deres internetside. Banneret vises med mellemrum på alle FiskeAvisens undersider med link til SU's hjemmeside (denne).

SU's banner ses til venstre og nedenfor ses nogle eksempler på, hvorledes vores annonce banner vises på FiskeAvisens sider. Tast på billederne for at få dem vist i stor størrelse. Besøg også FiskeAvisen på www.fiskeavisen.dk.

SU's trailerjolle          Publiceret den 25 oktober 2016
Vi har modtaget et par herlige billeder af trailerjollen i dens rette element.

Der er virkelig rift om jollen, som er et stort aktiv for SU og vore medlemmer, hvilket selvfølgelig også medfører en vis slidtage. Generelt behandler brugerne jollen rigtig godt, men reparationer i ny og næ kan naturligvis ikke undgås. Lyset på traileren er et af de ømme punkter, da det ikke er vandtæt. Pas derfor på ikke at bakke for dybt og husk at afmontere lygtebommen - hele lygtesystemet er nu udskiftet, og benzinmotoren har fået ny propel.
Trailerbåden er igen tip-top, og venter kun på at komme på nye eventyr.

Følg med på SU's OnlineBookingPortalen http://su-booking.dk/ - hvor der kan læses nærmere om trailer jollen.

Følg os også på vores Facebookside https://www.facebook.com/SU.Fiskeren /div>
SU Generalforsamling          publiceret den 24 marts 2018
Så er det atter tid til SU's ordinære generalforsamling.

Som afholdes onsdag den 25. april 2018, Bringevej 109, 3500 Værløse.

Læs nærmere om indkaldelse, dagsorden, formandens beretning m.m. under menupunktet "Generalforsamling" til venstre.